Ik heb jarenlange ervaring met BDSM en FemDom en er veel cursussen en workshops in gegeven. Online is daar nog wel het een en ander van te vinden (  zie bijvoorbeeld zabyra.infoteur.nl/   )

Naast al die statische informatie vind ik het leuk om subs/slaven online te trainen en/of te begeleiden.

Ik kan je opdrachten geven die je correct moet uitvoeren en bij voorkeur bewijzen door me daar een foto of filmpje van te sturen. Daarnaast geef ik je informatie, tips en aanwijzingen die ervoor zorgen dat je een betere slaaf wordt. En wellicht een Domina geheel voor jezelf kan vinden 😉

Je mag mij vragen stellen over elk facet van BDSM en FemDom. Dat kan gaan van simpele technische vragen over hoe je bij jezelf een goede bondage aanlegt tot aan hoe het voor mij voelt om een man de mijne te maken. Ik geef ook tips voor crossdressers of travestiesletjes. Denk aan make-up, lingerie, kleding, maar ook aanwijzingen voor gedrag en toelichting op wat ik leuk, lekker en geil vind.

Dit soort online contact kan geweldig zijn als je niet in de gelegenheid bent om in het echt af te spreken, of dat gewoon niet wil. Een eigen zeer ervaren Meesteres die online beschikbaar is wanneer jij vragen of behoeftes hebt: kicken toch!

Let alleen ook hierbij wel op je toonzetting, want als je onbeschoft bent of iets anders me niet bevalt dan stopt ons contact. Ik doe dit omdat ik het leuk vind, niet omdat ik het moet 🙂

Voor kosten en mogelijkheden: zie WhatsApp/sms