Hallo!

Je bent aangekomen op de website van Meesteres Therese.

Ik ben een Nederlandse lifestyle Meesteres en speel al jaren, waarvan een gedeelte (ook) Pro Domme.

Volslank/curvy, 1.78, halflang donker haar, blauwe ogen, eind dertig, richting gevend vanuit een gevoel voor klassieke Dominantie en FemDom.

Wat afspreken betreft hanteer ik een niet onderhandelbare flatrate van 250 euro. Dat bedrag hangt niet aan een tijd, maar komt in de praktijk meestal neer op 1 – 1,5 uur, afhankelijk van hoeveel contact we van te voren hebben gehad, hoe het loopt, of je nog veel vragen hebt, of ik je al ken, etc. Ik speel in principe op vaste dagen Den Haag en een afspraak mag je maken via mail (zie ‘afspraak‘)

Bellen is zinloos zolang ik je nog niet echt ken, mailen is de enige mogelijkheid (therese@live.nl). Ik wil je leren kennen, weten wat jouw drive is, waar je op kickt. Alleen dan is er een intense interactie mogelijk. Zonder dat heeft het geen zin voor me, ik ga voor kwaliteit boven kwantiteit. Dus vertel me zoveel mogelijk, stuur plaatjes, leg dingen uit. Alleen dan wordt het alles dat het kan zijn.

Onder ‘mogelijkheden‘ staat wat ik leuk & lekker vind om te doen. Heb jij andere fantasieen? Neem contact op dan kunnen we zien of ik dat ook wat vind. Dat laatste is namelijk wel een voorwaarde. Ik doe waar ik zin in heb, maar om het voor jou ook zo aangenaam mogelijk te maken is het van belang dat je me informatie verschaft. Je betaalt voor mijn aandacht, niet voor dienstverlening.

Let wel op: ik ben geen Meesteres zoals andere. Ik speel nu wel (gedeeltelijk) Pro, maar ik doe nog steeds alleen wat ik zelf leuk en lekker vind. En daarvan word ik erg blij en vrolijk, ik kan een Sadiste met een smile zijn. Als je van een bitchy, afstandelijke, onaardige Domina houdt, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Zo kan ik wel zijn, maar wederom alleen als ik dat zelf wil. Meestal ben ik meer van het type spel ‘Ik grote gemene kat, jij lijdende muis’.

Gezien mijn achtergrond in FemDom waardeer ik een bepaalde toon. Als je me onbeschoft, ongeinteresseerd, of onprettig benadert dan stopt ons contact per direct.