Ik hanteer vijf aandachtsgebieden, te weten: lust, pijn, dienstbaarheid, discipline en deprivatie. Mijn ervaring is dat subs vaak grotendeels in 1 a 2 gebieden vallen, echte totaalslaven zijn er niet veel.

Lust: jezelf laten gebruiken door mij voor lekkere dingen. Ik ben erg pikgericht en dan niet alleen CBT. Mocht ik daar zin in hebben kan ik je ook opdragen dingen met jezelf of mij te doen. Ook strap-on, insertions, likken, al dat soort dingen vallen hieronder. Tease & denial is een grote favoriet van me. Jij wil van alles, maar mag het ook..?

Pijn: ik ben een behoorlijke sadiste, indien de ander daar ook van geniet. Ik sla hard en heftig en heb geen typisch vrouwelijke neiging tot temperen. Naast zwepen, spanking, floggeren, cane, etc vind ik ook klemmen, knijpers, binden, gewichten, kaarsvet en allerlei andere leuke dingen erg fijn 😉 Bijten en krabben doe ik graag. Trampling: nog zoiets lekkers. CBT, ballbusting en wat heftigere dingen geniet ik optimaal van. Ik word er wel erg vrolijk van, dus daar moet je wel tegen kunnen. Ik zie je graag lijden 😉

Dienstbaarheid: dit is een stukje dat binnen Pro minder voorkomt, maar waar ik wel van kan genieten. Dienstmeisje, serveerster, schoonmaken, soppen en afwassen, maar ook mij masseren en met van alles ter wille zijn. Dat kan natuurlijk ook als crossdresser.

Discipline: dit is voornamelijk echt africhting, een vorm van klassieke Dominantie. Dus standen leren, correct luisteren, regels volgen, grote afstand, niet aankijken, niet praten tenzij er wat gevraagd wordt. Ook puppytraining valt hier onder.

Deprivatie: van alles dat je niet mag. Seksuele deprivatie (als onderdeel van tease and denial), aandachtsdeprivatie, of technisch in de zin van adem- of zichtdeprivatie. Zonder zicht voel je zoveel meer en intenser. Zonder adem word je focus veel scherper.

Ik vind fetisj erg leuk, dus voeten, hakken, latex, leer, objecten. Waar kick jij op?

En wat ik geweldig blijf vinden is travestie/crossdressing. Ik vind het een kick, zeker in combinatie met strap-on fun 😉 Als jij het in een vernederende context leuker vindt dan kan dat ook, maar het heeft niet mijn voorkeur. Ik blijf liever in het positieve.

Heb je andere fantasieen? Neem contact op dan kunnen we het daar over hebben. Maar wees wel gewaarschuwd: ik doe alleen dingen die ik zelf lekker en leuk vind!